Ceara naturala de soia E2 pentru lumanari in pahar, calup

REF 00000658 Categorie Acasa
21,85 lei
0/5

ALIWEB importator de materii prime pentru lumânări vă prezintă produsul :

Ceară naturală de soia E2 pentru lumânări în pahar, calup

Această ceară este recomandată a se utiliza în producția de lumânări prin turnare în pahare.

Unitatea de măsură a acestui produs este KG, iar prețul afișat este pentru 1 KG.

Distribuie pe

Ceara naturala este un material popular si traditional pentru confectionarea de lumanari decorative sau sculptate. Aceasta este obtinuta din diferite surse naturale precum parafina vegetala, ceara de albine, ceara de soia sau ceara de palmier.

Cand alegem o ceara naturala pentru lumanari, trebuie sa tinem cont de mai multi factori precum temperatura de topire, timpul de ardere, mirosul si aspectul final al lumanarii. Ceara de albine, de exemplu, are un miros placut si creaaza lumanari cu o textura fina si matasoasa. Ceara de soia este mai usor de intins si poate fi colorata in diferite culori vibrante. Ceara de palmier, pe de alta parte, se topeste mai lent si creeaza lumanari solide si robuste.

Indiferent de ce tip de ceara naturala alegeti, este important sa urmati cu atentie instructiunile de utilizare si sa respectati toate precautiile de siguranta pentru a evita accidentele. Pe www.candle-making.ro gasiti o gama variata de ceara naturala si accesorii necesare pentru confectionarea de lumanari decorative si personalizate.

Specificații

Formă Calup
Culoare crem
Punct de topire (°C) 38 - 44
Valoarea iodului (Gms I2 / 100 Gms) 58 - 68
Valoarea peroxidului (mEq/kg) Max 1.0
Comentarii (0)